Найкращий молодий оперний співак світу Андрій КИМАЧ в Києві!

Столицю очікує потужна музична подія: в Національній опері – молода зірка міжнародного рівня Андрій Кимач! Не пропустіть вистави “Кармен” і “Алєко”!

Найкращий молодий оперний співак світу за версією BBC, українець Андрій КИМАЧ співатиме на нашій сцені у жовтні.

Головний режисер Національної опери України Анатолій Солов‘яненко:
«З радістю повідомляю про домовленість щодо участі у жовтневих виставах «Кармен» (у ролі Ескамільо) та «Алєко» (Алєко) Андрія Кимача – прекрасного артиста, який цього року здобув тріумфальну перемогу на одному з найпрестижніших конкурсів оперних співаків BBC Cardiff Singer of the World та став кращим молодим оперним співаком світу 2019 року.
Ще раз вітаю Андрія з блискучою перемогою!
З нетерпінням чекаємо на його дебют на київській сцені!”

Національна опера України імені Т. Г. Шевченка

Нещодавно переможець конкурсу класичного співу BBC Cardiff Singer of World у Великій Британії, випускник Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського Андрій Кимач завітав до рідної консерваторії.

Ректор Академії Максим Тимошенко нагородив  співака найвищою відзнакою НМАУ ім. П. І. Чайковського – Орденом “За вагомий внесок у розвиток українського мистецтва”.
Радо зустріли співака на кафедрі сольного співу. Привітав Андрія Кимача з перемогою народний співак України, професор Олександр Миколайович Дяченко.

https://m.youtube.com/watch?v=NMgbbWKr_K8

-З нетерпінням і хвилюванням очікую на зустрічі з киянами! – заявив Андрій Кимач, – Сподіваюся, поціновувачі класики отримають справжню творчу насолоду! До зустрічі в залі Національної опери України!

Слідкуйте за офіційними повідомленнями і афішами Національної опери України імені Т.Г.Шевченка!

Сайт Музика України

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply