Засідання Вченої ради НМАУ

Засідання Вченої ради НМАУ

22 січня 2020 року відбулося перше у новому році засідання Вченої ради Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського.

22 січня 2020 року відбулося перше у новому році засідання Вченої ради Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського.
Голова Вченої ради Тимошенко М.О. урочисто привітав усіх присутніх із Днем соборності України, зазначивши велике політичне та історичне значення об’єднання України для утворення соборної української держави. Тимошенко М.О. наголосив, що в єдності наша сила і тільки разом ми здатні досягати успіхів, щоб бути конкурентоспроможними у сучасному світі.

На порядку денному засідання стояла низка робочих питань: результати зимової сесії 2019/2020 н.р.; затвердження кандидатур щодо призначення іменних та персональних стипендій на ІІ семестр 2019/2020н.р. (доповідав проректор з навчальної роботи Бондарчук В.О.); підсумки фінансової діяльності НМАУ ім. П.І.Чайковського за 2019 рік (доповідала головний бухгалтер Шевченко О.В.); звіт про роботу сектору практики НМАУ імені П.І.Чайковського (доповідала завідувач сектору практики Шейко А. О.).
Члени Вченої ради привітали зірку оперного співу, Народного артиста України Гришка В.Д. із присвоєнням йому вченого звання професора і побажали подальших досягнень на педагогічній ниві.

Особливо урочисто були пошановані ювіляри – Колодуб Ж. Ю. та Сахарова О. В. За рішенням Вченої ради почесними відзнаками «Орден за видатні досягнення у музичному мистецтві» були нагороджені Комісаров О. В. та Величко Н. А. «Почесну відзнаку» НМАУ імені П.І. Чайковського «Київська консерваторія» отримали: Ільїна О. А., Антонюк В. Г., Комісарова С. В., Ларікова Л. А., Кривошея Т. О. та Которович М. Б.
Голова Вченої ради Тимошенко М.О. щиро подякував кожному від ректорату та Вченої ради за щоденну велику працю, внесок у розвиток і процвітання Академії, зазначивши: «Ми всі єдина родина і лише спільними зусиллями шануючи і підтримуючи один одного, обмінюючись безцінним досвідом ми можемо забезпечити високі стандарти музичної освіти в Україні та світі».

 

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply