СОЛІСТКА ГУРТУ КАZKA ПОЯСНИЛА ПРИЧИНУ СВОГО НЕВДАЛОГО ВИСТУПУ У НАЦВІДБОРІ НА “ЄВРОБАЧЕННЯ-2019”

Після невдалого виступу на нацвідборі Євробачення-2019 гурт KAZKA отримала багато негативної критики за поганий вокал та невдалий виступ.

Солістка гурту Олександра Зарицька прокоментувала свою невдачу “Світському життю”:

“Так, Джамала запропонувала заняття вокалом і ми рздивляємося наші графіки. Оскільки у нас зараз європейський тур, то трошки важко. Немає часу взагалі, але я почала займатися сольфеджіо. Тепер я більше буду вивчати теорію. Ми будемо більше займатися саме інтонуванням, саме технікою співу”, – зазначила солістка.

Також вокалістка зауважила, що критика про те що вона співала повз ноти не зовсім правильна. Причина, за її словами, у хвилюванні.

“Я б не сказала, що там було повз, більше було проблем саме з хвилюванням, тому голос здавався невпевненим і від хвилювання він коливався в інтонуванні. Але це все досвід і я думаю, що наступного року, я точно не буду казати, але ми хотіли ще б раз спробувати. Це не 100%, але ми б хотіли представляти Україну. І я зроблю все для того, щоб звучати ідеально”, – заявила співачка.

Також музиканти прокоментували чутки щодо того, що вирішено було, що КАZKA поїде на “Євробачення”, що Юрій Нікітін продюсер, скрізь де міг вирішив, навіть європейське турне, в якому вони зараз перебувають наче промо перед конкурсом. Однак щось пішло не так.

Джерело: https://tsn.ua/amp/glamur/solistka-gurtu-kazka-poyasnila-prichinu-svogo-nevdalogo-vistupu-u-nacvidbori-na-yevrobachennya-2019-1309431.html

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply