Зеленський – ГЕОПОЛІТИЧНА КАТАСТРОФА

Президент Зеленський – ГЕОПОЛІТИЧНА КАТАСТРОФА європейського масштабу.

Два тижні до виборів. Вибір наступного президента – це питання виживання країни, її розвитку, вектору руху та й загалом, чи буде Україна такою, як ми її бачимо: українською,європейською, цивілізованою.
На жаль, на п‘ятому році війни, через п‘ять років після Революції Гідності, наше суспільство знову політично розкололося. Протягом всіх п‘яти років російська пррпаганда нещадно «плекала» нам мантру про дружбу, спільну культуру, й зрештою виплекала особу, яка не має жодного стосунку ні до процесів державотворення, ні до розуміння політики як такої.
Ця особа, протягом років своєї діяльності, нещадно знущалася з наших цінностей, мови, історії, релігії. Танцювала перед російськими окупантами, продукувала серіали та фільми для агресорів.

Виплеканий пропагандою та масовою зомбацією Зеленський вже хоч сьогодні готовий розвертати країну в сторону «міра» та капітуляції. В стороні російського медійного та культурного продукту. В сторону добрих відносин з агресором та окупантом.
За п‘ять важких років, ми показали всьому світові, що є Нацією, державою, а не «Росією-2», що ми є окремою країною, зі своїми власними цінностями та баченням розвитку.

Що для нас всіх буде означати прихід Зеленського до влади?
Хаос, безвладдя, а пізніше московське ярмо. Знову та знову. Ходимо по колу. Згалайте події 1917-1920 рр.
Сьогодні Україна є форпостом Європи. Форпостом цивілізації. Фундаментом від «русского міра».
Ми, українці, ціною власної волі та життя, захистили не лише себе, а й світовий цівілізаційний порядок. Ми протягом років та століть тримаємо розпечену орду від посягань на Європейський континент.

Президент Зеленський, російських «шут», адепт російської культури в Україні, стане ГЕОПОЛІТИЧНОЮ КАТАСТРОФОЮ як для України, так і для Європи. Президент який спілкується лише мовою держави-агресора, і так вперто ігнорує єдину державну – українську. Президент, який не може зв‘язати бюджет країни та заробітні плати, який розповідає про «мір» та збирається ставати на коліна, який просить у Кадирова вибачення та просуває «російських» Сватів.
Україна в очах всього світу стане посміховиськом. Нас не будуть сприймати на жодній конференції чи в жодній міжнародній інституції.

Ми просто станемо знову Росією-2. Без мови та історії, без віри та традицій, без армії та, зрештою, без всіх нас. Адже ми розчинимося, станемо непомітною влямою на карті світу.
Не допустіть цього. За місяць, вже може бути пізно…

Андрій Смолій

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply