Ректор Максим Тимошенко оновлює Велику залу НМАУ!

Мало позитивних новин без передвиборчого піару, але вони є! Особливо, щирих і без всіляких політичних підтекстів!

Придбано крісла, які будуть встановлені у Великій залі імені Героя України Василя Сліпака НМАУ ім. П.І. Чайковського!

І трохи емоцій з соцмереж:

“В час, коли Країна застигла у очікуванні «а що буде завтра?» та Слава Богу, стихають «ристалища та словесні бійки» між нами українцями, щодо виборів Президента –хочу поділитись з Вами не просто приємною подією,яка сьогодні відбулась у Національній музичній академії –а особисто для мене це якесь Диво!!!

Особливо , що напередодні Свята Великодня, яке, я впевнений об´єднає нас знову! – пише блогер Alex Lapushkin

Коли Ми з Вами підемо до Церкви разом і об´єднаємось всі у Молитві за Наших рідних, за Нашу Україну! Я також, звичайно піду до Церкви, але у Святу Неділю –крім Молитви за моїх рідних та за Україну, я ще помолюсь та поставлю свічку за Здравіє тих Людей, дякуючи яким у Нашій Академії відбулось сьогодні таке Диво!

А саме: За допомоги таких світлих та благородних Людей, було придбано крісла, які будуть встановлені у Великій залі імені Героя України Василя Сліпака НМАУ ім. П.І. Чайковського!!!

Можливо, хтось скаже – от Диво знайшов. Можливо… але після всіх Свят маю честь запросити всіх бажаючих на вистави та концерти у саме серце Нашої Держави – на Хрещатик, де знаходиться Велика оперна зала імені Героя України Василя Сліпака і наша Славетна музична Академія! Щоби всі бажаючі змогли доторкнутись до Мистецтва, сидячі у «шикарнючих» кріслах і насолоджуватись тільки Мистецтвом, яке будуть Вам дарувати наші оперні співаки, музиканти та виконавці!

І ще – хочу висловити подяку Людині,без якої це Диво могло не відбутись! Це слова вдячності Ректору Академії – Максиму Олеговичу Тимошенку, за його блискучі та дійсно вражаючі організаторські дії та  неймовірну наполегливість у вирішенні таких необхідних для Академії питань!

Шановний Максиме Олеговичу! Це не «підлизато» – це Правда! Скажу більше – я дізнався, що останній раз, коли оновлювались крісла у Великій залі Оперної студії Академії–це було 50 років тому!

І замінив крісла – Ваш Славетний Батько – Олег Семенович Тимошенко – мій Ректор, при якому я вчився у консерваторії! Це якась магія, як для мене!!! Гідний Син Свого Батька!

Пишаюсь!”

Вітаємо шанувальників високого мистецтва, колектив Національної музичної академії України  з такою приємною і знаковою подією!

Подяка керівникам Академії! Взяли і зробили!

Так і треба!

Сайт Музика України

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply