Засідання Вченої ради НМАУ ім. П.І. Чайковського

Засідання Вченої ради НМАУ ім. П.І. Чайковського

26 вересня 2019 року відбулося чергове засідання Вченої ради Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського.

Засідання Вченої ради було розпочато з урочистої частини – вшанування провідних науково-педагогічних працівників Академії. Орденами «За видатні досягнення у музичному мистецтві» було нагороджено Снєгірьову Інну Іванівну, Козіна Вадима Венедиктовича та Червову Олену Андроніківну.

За багаторічну працю та вагомий внесок у розвиток мистецтва Максим Тимошенко нагородив Почесною відзнакою Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського Любов Бєглєцову.

Привітали цьогорічних ювілярів: Гамкала Івана Дмитровича, Андрієвського Ігоря Михайловича, Сікорську Наталію Валеріївну, Дабагян-Демченко Євгенію Ісаївну, Костіна Олександра Васильовича та Антонюк Валентину Генїівну.

Ректор Академії відзначив сумлінну і продуктивну працю робітників іноземного деканату та нагородив Анатолія Семикозова Почесною відзнакою Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського. Почесні грамоти НМАУ ім. П.І. Чайковського було вручено Карповцевій Олені Іванівні та Зернистій Ірині Іванівні.

Максим Тимошенко щиро подякував колегам від ректорату та від Вченої ради за той внесок, який вони роблять у розвиток Академії, підвищення якості навчання та зміцнення авторитету навчального закладу, як провідного закладу мистецької освіти України, та зазначив, що всі позитивні зміни відбуваються завдяки злагодженій роботі команди.

Під час своєї промови ректор Академії звернув увагу присутніх на виступ Голови держави Володимира Зеленського на Генасамблеї ООН, під час якого Президент України розповів про відомого українського оперного співака Василя Сліпака, чиє життя трагічно обірвалось на війні.

Академія славиться видатними іменами, які представляли і представляють найкращі вітчизняні музичні та виконавські традиції по всьому світу. Вчена рада одностайно підтримала пропозицію ректора щодо висунення кандидатури Гаркуши Григорія Якимовича задля одержання державної стипендії видатним діячам науки, освіти і культури.

Члени Вченої ради заслухали інформацію про підсумки роботи Приймальної комісії та результати набору здобувачів вищої освіти освітніх ступенів «Бакалавр», «Магістр» та слухачів на 1 курс НМАУ імені П.І.Чайковського; про результати набору іноземних студентів на 1 курс освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр»; про підсумки виконання навчального навантаження професорсько-викладацького складу за 2018/19 н.р. та затвердження навчального навантаження на 2019/2020 н.р. Одноголосно було затверджено «План роботи Академії на 2019/20 н.р.», «План роботи Вченої ради НМАУ імені П.І.Чайковського на 2019/2020 н.р.», «План роботи Науково-аналітичної ради НМАУ імені П.І. Чайковського на 2018/19 н.р.», низку нормативних документів, які регулюють навчальний процес.

Голова Вченої ради Максим Тимошенко відзначив позитивну динаміку широкомасштабних ремонтних робіт, які розгорнуті в Академії: капітальний ремонт даху будівлі Академії, цілого ряду аудиторій, висловив слова глибокої вдячності команді, яка злагоджено і оперативно вирішує усі поточні питання.

Ще одна приємна новина від ректора, яку члени Вченої ради зустріли з особливою приємністю – можливість здійснення перерахунку заробітної плати за рахунок економії коштів. Також студентство та штатні працівники з нагоди святкування Міжнародного Дня музики будуть відзначені грошовими преміями, а штатні працівники бібліотеки отримають грошову винагороду до Всеукраїнського Дня бібліотек.

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply