Всесвітньовідомий композитор Еміліо Каудерер в Академії

Всесвітньовідомий композитор Еміліо Каудерер в Академії

У Малому залі НМАУ ім. П. І. Чайковського відбулась зустріч з всесвітньовідомим випускником Музичної Академії – аргентинським композитором, піаністом, володарем багатьох музичних премій за найкращі саундтреки Еміліо Каудерером.

Захід відбувся за участі Надзвичайного та Повноважного Посла Аргентинської Республіки в Україні Елени Летисії Тереси Мікусинськи та за підтримки Посольства Аргентини і НМАУ ім. П. І. Чайковського.

Ректор Академії Максим Олегович Тимошенко урочисто привітав почесного гостя та оголосив рішення Вченої Ради Академії про нагородження Еміліо Каудерера найвищою відзнакою НМАУ ім. П. І. Чайковського – Орденом “За вагомий внесок у розвиток українського мистецтва”.

Особливою приємністю стало урочисте вручення композитору Сертифікату нового зразка про закінчення асистентури – стажування НМАУ ім. П. І. Чайковського.

Знову стоячи на рідній сцені, Еміліо Каудерер розповів про свій творчий шлях, який бере початок ще зі студентського життя у НМАУ ім. П. І. Чайковського, згадав добрим словом світлу пам’ять свого викладача Валерія Сагайдачного та поділився з присутніми цікавим творчим досвідом.

На сьогоднішній день Еміліо Каудерер є лауреатом багатьох премій за найкращу музику до кінофільмів та отримав визнання Американською академією кінематографічних мистецтв і наук. Він написав саундтреки до 77 кінострічок,

3 фільми з яких отримали найвищу світову кінопремію – “Оскар”.

Твори Каудерера виконувалися Національним симфонічним оркестром Аргентини, яким диригував митець, та неодноразово звучали у Філармонії Лос – Анжелеса.

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply