красивих оголених дівчат не слід боятися!

Хотів написати про геніального художника Юрія Неросліка. А він відразу став забороненим у найбільшій світовій мережі сайтів!

Популярність!

Ці картини Юрія Неросліка не провисіли на сайті Музею плакату на Вордпресі і 30 хвилин!

Сайт миттєво закрили – типо порнографія!

“Цей блог заархівовано чи призупинено відповідно до наших Умов надання послуг. Для отримання додаткової інформації та звернення до нас, будь ласка, прочитайте повідомлення на інформаційній панелі”.

https://musplakat.wordpress.com/

При тому, що музей офіційно зареєстровано і працює з 11.11.11!

Вордпрес блокував сайт Музею плакату України!!! За цю невинну картину художника Юрія Неросліка з дівчатами!

Представники одного з клубів ділових жінок готові викупити саме цю картину Юрія Неросліка, через яку закрили сайт Музею плакату за 3000 євро! Знакова!

І ще кілька подібних!

При тому, що полотна виставлялися на багатьох виставках і широко публікувалися у ЗМІ! Збоченці якісь адмініструють систему Вордпрес…

Відповідно, редакція журналу “Музеї України”, при якій діє Музей плакату, дирекція, відразу звернулися зі скаргою до адміністраторів мережі, ввічливо пояснивши про авторський погляд художника і про те, що красивих оголених дівчат не слід боятися!

Ніякої реакції!

Можна зрозуміти, коли Музей плакату конкретно “пресували” за гострі політичні плакати і карикатури під час Майдану. А от щоб так брутально закривати офіційний сайт музею, що працює кілька років за філософські картини, де ідея проводиться через жіночий образ…

Театр абсурдної толерантності!

При тому, навіть “цнотливий” Фейсбук картини Неросліка не банить!

Художники, мистецтвознавці, цінителі живопису трохи розгублені. Маємо ганебний факт цензури образотворчого мистецтва!

Обмеження свободи творчості і самовираження!

Будемо боротися!

Довідково: Юрій Нерослік, художник. Арт-директор Музею плакату при журналі “Музеї України”. Доброволець АТО. Воював під Іловайськом, Щастям у складі славної 92 бригади ЗСУ.

Всесвітньовідомий плакатотворець, роботи якого виставляються і використовуються під час протестних акцій у десятках країн світу.

Має багато персональних виставок у провідних музеях України, Литви, Латвії, Естонії, Фінляндії, США…

Несподівано, підбірка картин ветерана АТО Юрія Неросліка, забанена разом з сайтом Музею плакату, отримала назву “Заборонена колекція”.

Ситуація кумедна і знакова. На нас відразу вийшов відомий бізнесмен, що має готель у столиці. Хоче викупити Заборонену колекцію. Стартова ціна 100 тисяч…

Торги розпочати? Картини дійсно класні. А після публікацій у пресі, колекція кардинально зростає у ціні. Гарна інвестиція на майбутнє! Пишіть!

Чесно кажучи, художник Юрій Нерослік дещо розгублений такою реакцією на свої картини. Однак, тішиться від того, що після такого скандалу почав отримувати певні замовлення, констатує підвищений інтерес до своїх полотен…

Позитив!

Журнал “Музеї України”, Музей плакату підтримують творчість нашого фронтового побратима Юрія Неросліка, з яким ми відкрили подад 100 виставок в зоні АТО.

Кожний патріот повинен мати картину Юрія Неросліка!

Віктор Тригуб, редактор журналу “Музеї України”, директор Музею плакату

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply