Як подолати коронавірус

Згідно з останніми дослідженнями, в перші дні зараження можна позбавити свій організм від коронавирусной інфекції.

З’явилася нова, вкрай важлива інформація про китайську інфекції  COVID-19 . Виявляється, що якщо ви заразилися коронавірусів, то в перші кілька днів ви все ж можете позбутися від цієї хвороби, знищивши її ще до того, як вона вкорениться у вашій дихальній системі, повідомляє Діалог.UA

До того, як  коронавірус досягає легенів, він залишається в горлі протягом чотирьох днів. У цей час людина починає кашляти і відчувати болю в горлі. Якщо ви будете пити багато води і полоскати горло теплою водою з сіллю або оцтом, то ви, мабуть, зможете усунути вірус.

Розповсюдьте цю інформацію, тому що ви можете врятувати за допомогою цього як своє життя, так і будь-чию іншу.

Відомий лікар-педіатр, телеведучий і письменник Євген Олегович Комаровський додав, що специфічних симптомів коронавируса COVID-19 на сьогоднішній день немає.

У багатьох випадках він лікується в домашніх умовах, при повній самоізоляції, з вживанням великої кількості рідини. При цьому Комарвоскій не рекомендує хворим насильно приймати їжу. Крім того, одна з обов’язкових умов, що сприяють одужанню – прохолодний, вологий і головне чисте повітря.

“При високій температурі використовуємо жарознижуючі засоби: або парацетамол, або ібупрофен. Все, більше нічого”, – підкреслив Євген Комаровський.

У той же час він попередив, що якщо хворий відчуває задишку, його дошкуляє болісний невпинний сухий кашель, є утруднене дихання – потрібно негайно звернутися до лікаря.

Так як поява вже цих симптомів вимагає не просто лікарського втручання, а й серйозною інтенсивної допомоги. “Ці симптоми можливі і при грипі, і при пневмококової інфекції та при інших варіантах інфекції, що вражає легені.

Тому головне не шукати конкретні симптоми коронавируса. Якщо у вас боліло горло і струмком побігли соплі – це може бути коронавірус. Але ймовірність того, що це буде важка хвороба, вкрай мала “, – сказав доктор.

На завершення Комаровський додав нежить – доказ того, що з хворим все добре, і панікувати не варто. “Перестаньте метушитися, вам уже пощастило.

Соплі – один з достовірних ознак того, що нічого страшного з вами немає”, – резюмував Євген Комаровський.

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply