Сенсаційний виступ Вітторіо Гріголо з Києва для Maggio Musicale Fiorentino

Досвід Національної музичної академії України імені. П. І. Чайковського набутий під час карантинних обмежень, варто вивчати і поширювати!

Міжнародна творча співпраця, гуманітарні контакти тут тривають постійно! Варто відзначити лише успішні проекти з Китаєм!

Нині Консерваторія взяла участь в унікальній акції – у Гала-концерті муніципального театру Флоренції Maggio Musicale Fiorentino, що віртуально відбувся в охопленій вірусом Італії.

Видатний співак Вітторіо Гріголо, що перебуває у Києві, спираючись на допомогу ректора НМАУ Максима Тимошенка і його команди, отримав можливість приєднатися до мистецького дійства, що через провідні канали транслювалося на всю Італію!

Провели  перемовини, зробили велику підготовчу роботу, залучили відповідну техніку, налагодили надійний зв`язок…

НМАУ вперше взяла участь у Гала-концерті муніципального театру Флоренції Maggio Musicale Fiorentino! Успішно! Варто продовжити утвердження України на провідних концертних майданчиках Європи!

З сайту НМАУ: Всесвітньовідомий тенор, добрий друг Академії Вітторіо Гріголо взяв участь у Гала-концерті муніципального театру Флоренції Maggio Musicale Fiorentino.

 

Пряма трансляція виступу велась з Національної музичної академії України імені. П. І. Чайковського, під час якої Вітторіо виконав арію Неморіно “Una furtiva lagrima” з опери Гаетано Доніцетті “Любовний напій”, партія фортепіано – Олексій Бєглєцов. Надзвичайно теплі слова на адресу консерваторії пролунали від видатного тенора, який також висловив подяку за підтримку ректору Академії та запросив Максима Тимошенка привітати італійських глядачів у прямому ефірі.

https://www.youtube.com/watch?v=qQWw1YN-ke4&fbclid=IwAR0H8gMOfhy758bv0uGazkU_ZfW8_WtPKPKxRIcWPsV127of0I92eIK9ook

“Мені дуже приємно, що Вітторіо запросив мене привітати Італію. Це велика честь для мене – сказати слова вітання в одному з найкращих театрів Італії. Дуже приємно і зворушливо, що маестро в трансляції подякував нашій Академії. Це безмежна гордість для нас, ми вдячні видатному Вітторіо Гріголо за теплі слова, адресовані нам! Це визнання, ім’я консерваторії лунає на весь світ, це наша перемога! Vivat academia!” – поділився своїми враженнями ректор НМАУ Максим Тимошенко.

Завдяки карантину світ отримує нову мистецьку форму взаємодії між музикантом і глядачем – через пряму інтернет-трансляцію.

Приємно, що команда ректора НМАУ Максима Тимошенка однією з перших в Україні оволоділа новими технологіями і успішно приєдналася до резонансної акції в Італії.

Музика України

https://www.youtube.com/watch?v=qQWw1YN-ke4&fbclid=IwAR0H8gMOfhy758bv0uGazkU_ZfW8_WtPKPKxRIcWPsV127of0I92eIK9ook

 

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply