Де буде проходити Євробачення-2021

Артисти, які повинні були виступити у 2020 році, представлятимуть свою країну наступного року

Пісенний конкурс Євробачення у 2021 році відбудеться у нідерландському місті Роттердам на Ahoy Aren. Про це йдеться на сайті конкурсу.

“Європейський мовний союз (EBU) і організатори конкурсу в Нідерландах раді повідомити, що прийняли рішення про проведення “Євробачення” в 2021 році в Роттердамі”, – заявили організатори.

До слова, у цьому місті конкурс планували провести у 2020 році. Однак через пандемію коронавірусу запланований захід скасували.

“Ми надзвичайно раді, що тепер можемо рухатися вперед. Надзвичайно важливо, щоб пісенний конкурс Євробачення повернувся в наступному році, і ми раді прийняти необхідне зобов’язання наших колег у Нідерландах повернути це видовище глядачам у всьому світі”, – наголосив виконавчий керівник Євробачення Мартін Естердал.

За попередньою інформацією, 18 виконавців, які повинні були виступити у 2020 році, підтвердили, що знову представлятимуть свою країну наступного року.

Нагадаємо, 18 березня організатори міжнародного музичного конкурсу повідомили, що Євробачення-2020 офіційно скасовано через пандемію коронавірусу.

Пізніше організатори також заборонили учасникам конкурсу виступати у 2021 році зі старими піснями та наказали їм підготувати нові.

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply