Доля масових заходів в Україні вирішуватиметься ближче до 22 червня

Питання про дозвіл на проведення масових заходів в Україні буде розглядатися міністерством охорони здоров’я країни наприкінці червня.

Питання про дозвіл проведення в країні масових заходів міністерство охорони здоров’я України розгляне ближче до 22 червня. Про це в понеділок, 25 травня, повідомив на пресбрифінгу міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.

“13 червня навряд чи, це неможливо. Виходячи з нашої постанови щодо карантину на території країни, який продовжено до 22 червня, проведення масових заходів не передбачене на таких етапах, які у нас є сьогодні, або на тому етапі, який у нас буде з 1 червня чи після 10 червня”, – заявив Степанов, відповідаючи на питання, чи відбудеться в Києві призначений на 13 червня концерт американського співака Ленні Кравіца.

​​​​​​​

“Ми можемо про це говорити ближче до 22 червня – як саме, в який спосіб можна дозволити великі заходи, в які строки і за яких умов”, – додав він.

Також Степанов нагадав, що зняття карантинних обмежень в областях залежатиме від епідемічної ситуації, і можливий тільки за умови дотримання всіх критеріїв адаптивного карантину.

Нагадаємо, що 25 травня в Києві та Харкові після двомісячної перерви запрацювало метро.

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply