Online Festival «Ucrania Fest – 2020 в Барселоні

Талановитих українців з усього світу запрошують до участі у Шостому фестивалі української культури «Ucrania Fest – 2020» в Барселоні, який цьогоріч відбудеться 17-23 серпня і пройде онлайн через коронавірус.

Про це повідомляє  президентка Української асоціації «Джерело» м. Барселона Ольгу Дзюбан в Facebook.

«Online Festival «Ucrania Fest – 2020». Запрошуємо талановитих українців з усього світу до участі у фестивалі», – йдеться у дописі.

Зазначається, що реєстрація учасників триватиме до 20 червня 2020 року, а умови участі та трансляції викладено в Положенні фестивалю.

«Погодившись із умовами фестивалю, ви можете зайти за посиланням та здійснити реєстрацію учасника. Часу небагато. Поспішайте!», – заохочують майбутніх учасників.

Трансляція відбуватиметься:

  • на сайті Української асоціації «Джерело»: www.djerelo.eu;
  • на сторінках соціальних мереж Української асоціації «Джерело»: https://www.facebook.com/djerelo.bcn/?ref=page_internal;
  • на сайті та сторінках соціальних мереж Емігрантського радіо.

За додатковою інформацією та годинами ефіру пропонується слідкувати на сторінці асоціації в Facebook.

В Положенні фестивалю зазначається, що  його метою є  популяризація української народної, сучасної та фольклорної творчості; взаємозбагачення культурних традицій; обмін досвідом творчої діяльності композиторів, солістів, хореографів, музикантів, акторів, майстрів, продюсерів; просування українського виробника; розширення культурних, туристичних, інформаційних та ділових зв’язків через засоби творчого спілкування між державами Україна та Іспанія.

Стати учасниками фестивалю можуть, зокрема, фольклорні, етнографічні, музичні, хорові, хореографічні колективи, колективи народного, бального танцю, солісти, ансамблі народної етнічної та естрадної пісні, троїсті музики та інші жанри; майстри, художники; українські виробники легкої промисловості.

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply