Зеленський проковтнув російську наживку з т.зв. “плівками Деркача”

Зеленському зрештою необхідно усвідомити, що у нього немає друзів чи політичних опонентів. Єдиний його друг — українська держава і він повинен робити все виключно в її інтересах.

Але поки що він сприймає світ, як підліток, через призму “свій-чужий” і цим його дефектом користується Росія, яка підкинула наживку з плівками Байдена.

Тому, побачивши можливість помститися п’ятому президенту Петру Порошенку, він одразу клюнув і призначив винних на пресконференції.

Подивіться на ситуацію очима США, яка допомагає нашій державі, є дружньою до нас, є нашим стратегічним партнером і яка ввела вигідні нам санкції щодо терористичного Кремля та щороку надає Україні безповоротну фінансову допомогу на оборону. І в цій ситуації Зеленський на пресконференції звинувачує Порошенка та Байдена у “державній зраді”, коли вони вели перемовини про чергову допомогу Україні.

Замість огульних звинувачень, краще б Зеленський відкрив Кримінальниий кодекс, уважно перечитав ст.111 і тоді б усвідомив, що ця стаття застосовується виключно у випадку дій в інтересах ВОРОЖОЇ держави. І зовсім не у випадку обговорення спільних планів і завдань зі стратегічним партнером і другом, якими є для України Сполучені Штати.

Якби Зеленський це зробив та усвідомив, то не виглядав би ідіотом з точки зору права та зрадником з точки зору державних інтересів.

Посли США попереджають Зеленського про можливий дипломатичний конфлікт і намагаються врегулювати ситуацію, але, як результат непрофесійних дій Зеленського, Україна ризикує залишитися наодинці з російськими окупаційними військами в ОРДЛО та в Криму, та з голодним й агресивним сусідом на північно-східному кордоні.

Саме цього систематично і добивається РФ протягом всіх 6 років війни – розсварити Україну з нашими союзниками. Саме для цього Кремль і застосовує провокації та закидує наживки.

І сьогоднішнє вище керівництво держави, як ті тупі карасі, клюють на що завгодно.

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply