Олег Березюк: крах економіки несе значно більшу загрозу ніж коронавірус

Олігархи системно і послідовно знищують Україну.
Усе це відбувається на фоні російськоі збройної агресії, істерії навколо поширення інфекції коронавірусу і нестримного бажання міжнародних фінансових спекулянтів на чолі з Джорджем Соросом заволодіти українськими чорноземами та іншими ресурсами нашої країни.


Ставленик олігарха Ахметова Прем’єр -міністр України Денис Шмигаль готує усіх нас до можливого запровадження в Україні дворічного «карантину».
Зрозуміло, що жодна економіка не витримає такої наруги , що в кінцевому результаті призведе до ліквідації української держави.
Київський міський голова Віталій Кличко активно підтримує таку політику і щоденно лякає киян можливістю запровадження в столиці жорстких карантинних заходів.
Міністр охорони здоров’я Степанов і Головний санітарний лікар Ляшко також продовжують політику залякування людей коронавірусом.
Ставленики олігарха Ахметова почали знищувати атомну енергетику України.
«Соросята» в парламенті приймають закони , спрямовані на ліквідацію фінансової незалежності нашої країни .
Президент України Володимир Зеленський послідовно проводить політику скорочення збройних сил і зниження рівня обороноздатності України.
Чи довго все це буде тривати?

Історичний досвід , і у першу чергу досвід останніх років , свідчить про те, що український народ може терпіти до певної межі. Далі іде лавина, яка змітає все на своєму шляху.
Руйнівний характер політики нинішнього Президента України Володимира Зеленського призведе до економічної і соціально- політичної кризи та виникнення масових протестних акцій ,що неодмінно завершиться черговою революцією і зміною влади.
Проблеми у сфері політики, економіки і державного управління будуть мати значно більшу вагу ніж надмірно роздута проблема поширення інфекції коронавірусу.
Світовий досвід боротьби з цією інфекцію показує, що багато країн не вбивали малий і середній бізнес і не запроваджували жорстких обмежувальних заходів.
Зокрема такі країни як Японії, Швеція і Білорусь в умовах поширення коронавірусу не вводили жорсткий карантин і продовжували вести нормальний спосіб життя.
Практика показує, що у цих країнах не сталося нічого екстраординарного.
В США , у штаті Мічиган , де коронавірус набув значно більшого поширення ніж в Україні ,група озброєних громадян прийшла до адміністрації і вимагала скасування карантинних заходів для порятунку економіки.
Прагматичні американці розуміють , що крах економіки несе значно більшу загрозу ніж коронавірус. Це добре розуміє і нинішній Президент США Дональд Трамп і тому спрямовує свої зусилля на те щоб не допустити в країні значного економічного спаду.
В Україні руйнівна політика нинішнього Президента України Володимира Зеленського і Уряду завершиться зубожінням більшості громадян, що потягне за собою масове незадоволення політикою нинішньої влади.

Цим неодмінно скористається опозиційно налаштована і активна меншість, яка за таких обставин досить легко зможе перетягнути на свою сторону економічно знекровлену і дезорієнтовану пасивну більшість.
В умовах гострої соціально-економічної і політичної кризи, в Україні має з’явитись національно орієнтована політична сила, яка зможе організувати народ, провести деолігархізацію політики та націоналізацію стратегічних об’єктів державної і комунальної власності.
Це дасть можливість вибудувати більш справедливу і ефективну політичну систему та захистити нашу державу і народ від руйнівних зовнішніх і внутрішніх впливів.
Олег Березюк, Інститут глобальної політики і права

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply