Костянтин Стасюк (65 років) навчить правильно рухатися!

Для людини існує лише два шляхи буття, перший – це збереження здоров`я власного тіла, а інший знищення.

Сумно але факт –  цивілізації крокували тим, другим, шляхом не розуміючи що людина це не набір кісток і м`язів, а ідеальна супер- машина, яка підпорядкована законам збереження власної  енергії за рахунок використання сил зовнішнього середовища, гравітації і магнітного поля землі.

Новітнє відкриття під назвою ,,Біогравітація організму людини,, дає зрозуміти істині можливості фізичної спроможності Людини.

ЛЬВІВ 4 липня 2020р.
Енергетичність, працездатність та повне оновлення функціональності всіх систем організму, у любому віці – це реалії сьогодняшнього дня.
Пропонуємо відвідати семінар який проводить відомий характерник Костянтин Стасюк, він у свої 65 років встановлює рекорди з фізичної сили, швидкості та витривалості.
Науково практичний семінар правильних рухів і природності ходи, рекомендації фізичних вправ, рухів які дозволять зменшувати дію гравітації на організм.
У програмі семінару кожен учасник отримає енергетично-вібраційний масаж, це змінює фізіологію мяких, сполучних, м’язевих тканин організму, що дозволить кардинально покращити гнучкість рухового апарату, суглобів. а також покращення роботи серцево-судинної, лімфатичної системи.
Кожному учаснику будуть рекомендовані перелік рухів та технік для гармонізації власної ходи. Це рухи суглобів стоп, колін, тазу, рухи хребта, рук. Після чого людина отримає цілісний новий рух власного тіла, зможе позбутися старих патернів ходьби. Гнучкість та легкість стануть новою звичкою.
Заняття проходитиме у практичному форматі, потрібен зручний одяг та блокнот з ручкою.
Для того, щоб прийняти участь, потрібно зареєструватися по телефону.
https://www.youtube.com/watch?v=C-rEd2EsCfE
Проведення м. Львів
Адресу повідомимо при реєстрації.
Заняття почнеться о 12.00 до 18.00 4 липня 2020р.
Попередні питання задавайте по телефону.
Костянтин Стасюк (ведучий) 096 0326125
Тарас Малашій (організатор) 067 9473365

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply