Квартал червоних ліхтарів: Амстердам закриває вулиці через натовп

Через недотримання туристами соціальної дистанції влада Амстердама була змушена закрити декілька вулиць у кварталі червоних ліхтарів і закликала уникати цього району.

Скупчення людей у кварталі червоних ліхтарів в Амстердамі змусили владу міста реагувати. Скупчення людей у кварталі червоних ліхтарів в Амстердамі змусили владу міста реагувати.

В Амстердамі в суботу, 18 липня, ввечері було тимчасово закрито рух пішоходів декількома вулицями у так званому кварталі червоних ліхтарів. Причиною стали натовпи людей, які не дотримувалися соціальної дистанції, перебуваючи у цьому районі, повідомила влада міста в Twitter.

“Не приходьте до кварталу червоних ліхтарів. Він переповнений. Декілька вулиць тимчасово закриті”, – зазначається в повідомленні.

Односторонній рух на низці вулиць

Перед цим влада міста повідомила про те, що у нещодавно відкритому кварталі червоних ліхтарів буде запроваджена низка заходів для того, аби забезпечити дотримання відвідувачами соціальної дистанції і уникнути нового спалаху COVID-19. Зокрема, для розподілу потоків людей у районі буде залучено 40 “контролерів трафіку”, а по п’ятницях та суботах з шостої вечора деякі вулиці будуть відкриті лише для одностороннього руху пішоходів.

Читайте також: Коронавірус і німецькі борделі: як пандемія вбиває проституцію

Утім, ці заходи стримування коронавірусу не спрацювали вже першого ж дня з часу запровадження, і влада Амстердама була змушена перекрити у суботу деякі вулиці. Про можливість такого кроку, якщо ситуація вийде з-під контролю, також попереджалося.

Квартал червоних ліхтарів знову працює

Борделі у центрі Амстердама знову відкрили свої двері для відвідувачів з першого липня. Рішення уряду дозволило працівникам і працівницям секс-індустрії знову працювати без обмежень.

До запровадження карантинних заходів його відвідували близько 35 тисяч туристів на день. Утім, з середини березня заклади у кварталі було закрито.

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply