На початку осені ціни почнуть різке зростання

Економісти прийшли до висновку, що вже в серпні інфляція в Україні складе 1,5%, а на початку осені ціни почнуть різке зростання.

Так, з початком нового маркетингового року зерно подорожчає, а ціна стане набагато вище, ніж роком раніше. Це обов’язково має відбитися на цінах. Складні кліматичні умови в усьому світі вплинули на урожай, тому в 2020 він буде меншим, ніж в 2019 році. Тому, ціни на курку перестануть опускатися, а яйця дорожчатимуть.

Фахівці стверджують, що єдине, на що ціни не виростуть – це продукти з борщового набору, які обов’язково повинні подешевшати до осені. А ось ціна на хліб, цукор і борошно залишиться незмінною.

Крім цього, навряд чи значно зміниться вартість оренди житла. А ось ціна на ліки і всі види палива в кінці літа неприємно здивує українців.

Раніше повідомлялося, що за оцінками експертів, середня ціна всіх видів палива в Україні знову підвищилася в порівнянні з попередньою добою. Найбільше подорожчав автогаз.

Середня ціна автогазу підвищилася на 4 копійки і тепер становить 11,73 грн / л. За даними областей, в Сумській області ціна піднялася на 10 копійок, у Волинській і Київській – на 7 копійок, проте в Донецькій області вартість автогазу зменшилася на 2 копійки.

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply