Плітки у поміч?

 

Живе собі людина, і навіть не здогадується, що вона йде з займаної посади, або навіть її знімають з неї. А посада не така вже і проста – голова ОДА. Cам герой неоприлюдненого фейку голова Кіровоградської ОДА  Андрій Назаренко ні про що навіть не здогадувався.

Чутки на початку березня почали функціонувати у сусідній Новоукраїнці. На посаду ж наступного голови ОДА за новоукраїнською версією повинен стати міський голова Новоукраїнки та голова ОТГ  Олександр Корінний.  Більше немає кого чи що? Такий політичний жарт  з’явився з ще до першого квітня.  Це щоб було переконливіше. Ймовірна мета його появи  та локального місцевого розповсюдження була  протидія недавній   інформації обласної  прокуратури. Кіровоградська обласна прокуратура оголосила про те, що затвердила обвинувальний акт  у кримінальному провадженні стосовно міського голови одного із міст Кіровоградщини, за фактом службової недбалості ( ч. 2  ст. 367 КК України).

Наразі досудове розслідування щодо посадовця завершено. Обвинувальний акт направлено до суду. За версією слідства, при виконанні поточного ремонту дорожнього покриття у місті керівник підрядної організації безпідставно завищив вартість фактично виконаних ремонтних робіт. В свою чергу, підозрюваний, контроль за відповідністю обсягів та якості виконаних робіт не забезпечив, підписав акти виконаних робіт не перевіривши  достовірність відомостей, спричинивши тим самим тяжкі наслідки державним інтересам у вигляді матеріальних збитків на загальну суму понад 300 тис грн.

У разі доведення вини посадовцю загрожує до п’яти років ув’язнення. Досудове розслідування проводили слідчі Добровеличківського відділення поліції Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області.

І це місто Новоукраїнка… То ж фейк мав на меті натякнути про «міць місцевого князька» та переконувати місцеву громадськість в «несерйозності дій та заяв» правоохоронців, бо, мовляв, попереду високі кабінети, а не термін за гратами. До яких тільки трюків не вдаються ділки, що перебувають біля владного корита…

Максим Буцалюк

 Плітки у поміч?

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply