30 сакур до 30-тиріччя незалежності

 

 

В Кропивницькому на території обласної дитячої лікарні  висадили сакури.  Саджанці сакури надали представники розплідника “Еко-країна” з Київщини, які подарували їх місту. Загалом висадили 30 дерев – як сивмол 30-річчя Незалежності України.  Організаторами даного проекту виступили кампанія “ЕКО – КРАЇНА”, Благодійний фонд “Щаслива дитина – квітуча Україна” Миколи Цуканова  та низка  громадських організацій  національних меншин, зокрема азербайджанців, болгар та вірмен. Проведенню цієї благодійної екологічної акції  не завадив навіть дощ.

 

Цікава діяльність розплідника  «ЕКО-КРАЇНА» розпочав ще у 1975 році на Донбасі, але через російську агресію був вимушений переміститися на Київщину. На цей час висаджено більш ніж пів мільйона багаторічних рослин, а також 1,5 мільйони декоративних квітів та чагарників. Окрім робіт з озеленення розплідником «ЕКО-КРАЇНА» впроваджені ініціативи з поліпшення стану навколишнього середовища в Україні.

Екологічна організація “Еко-країна”, вже тривалий час займається різними благодійними проєктами із озеленення територій. Рослини підприємства прикрашають подвір’я українських шкіл, дитячих садків, лікарень , міських адміністрацій у зоні АТО.

Анатолій Авдєєв

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply