В ОРДЛО відкривають філію російського “Бойового братства”

На окупованих територіях Луганської та Донецької областей окупанти відкривають представництво всеросійської громадської організації ветеранів “Боевое братство”. Вони займатимуться пропагандою серед молоді та дітей

Про це повідомляє Depo.Донбас з посиланням на “Східну правозахисну групу”.

Повідомляється, що після візиту в ОРДЛО депутатів Держдуми РФ Дмитра Сабліна та Андрій Турчака, в Кремлі вирішили відкрити в ОРДЛО представництво громадської організації ветеранів РФ “Боевое братство”.

Зазначається, що планується відкриття такої собі “Волонтерської роти” в окупованих Луганську та Донецьку, у якості “повноцінного представництва організації”.

“Організація буде посилювати просування ідеології РФ серед молоді ОРДЛО; здійснювати консолідацію та об’єднання так званого “ветеранського руху” НЗФ “ЛНР” та “ДНР” з ветеранським рухом РФ. Якщо, резюмувати то це ще один інструмент інтеграції окупованих Кремлем територій Луганської та Донецької областей до РФ”, – повідомляють правозахисники.

Довідка: Всеросійська громадська організація ветеранів “Бойове братство” створена у 1997 році ветеранами локальних війн та військових операцій РФ.

“Мета організації “Бойове братство”: консолідація зусиль ветеранів ВОВ, учасників бойових дій в локальних війнах та військових конфліктів, працівників правоохоронних органів РФ у формуванні порозуміння та духовного відродження Росії. Формування сучасної ідеології РФ. Укріплення ветеранської взаємодопомоги та співробітництва”, – зазначють у повідомленні.

Журналіст регіональної редакції Depo.Донбас

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply