Російський депутат пообіцяв відкрити в “ЛНР” найкращий на Росії кадетський корпус

Російський депутат від “Єдиної Росії” Віктор Водолацький пообіцяв відкрити в окупованому Антрациті “найкращий в Росії” кадецький корпус для хлопців та дівчат.

Як передає Depo.Донбас, про це Водолацький заявив 27 липня під час свого перебування в окупованому Луганську.

“Сегодня “Єдина Росія”надає максимальну підтримку і допомогу жителям Донбасу. Ми відкриваємо ще один кадетський корпус, тепер уже в Антрациті. Він буде унікальний. Я сподіваюся, він стане кращим в Росії”, – заявив депутат.

При цьому, за його словами, в кадети набиратимуть як хлопців, так і дівчат. Їх, зокрема, навчатимуть етиці, Закону Божому та рукопашному бою, щоб були “лідерами своєї республіки і Росії”.

“Другий корпус буде (працювати) за принципом Маріїнської гімназії. Це та гімназія, де дитина, крім загальноосвітніх предметів, ще отримує додаткову освіту, таке як етика, естетика, вивчає Закон Божий, музику, танці. Тобто, це людина (випускник кадетського корпусу), яка підготовлена, щоб стати лідером в своїй Республіці, лідером у величезній Росії. Ось для цього і потрібні такі кадетські корпуси”, – заявив депутат.

Путінський депутат обіцяє, що роботи з підготовки до відкриття нового кадетського корпусу почнуться вже в серпні, а до кінця поточного року вже планується розпочати навчальний процес.

Нагадаємо, що на окупованій Луганщині хваляться, що виділили зі свого “бюджету” трохи більше 3 млн рублів для одноразових гроших виплат “російськомовному населенню України”.

натисни MIXADVERT

Be the first to comment

Leave a Reply