Музей плакату розмістив підбірку робіт

Віртуальна антипутінська виставка плакату діє!

Музей плакату розмістив підбірку робіт на десятках сайтів, зняли промо-ролик. Робота триває!

Він посланник пекла, куди його зрештою поверне Україна.

І як не дивно, путлер один з найзатребуваніших художніх персонажів. Правда, і малюють його переважно у домовині чи в петлі… Заслужив!

Музей плакату України при часописі “Музеї України”, з першого дня війни створює віртуальну колекцію патріотичних малюнків. Вже накопичилося кілька сот робіт, зібраних нами в соцмережах, чи надісланих особисто авторами. Серед них ми вибрали ті, які розкривають образ кривавого диктатора. Вийшло дещо несподівано. Можливо щось роздрукуємо на принтері і спробуємо організувати путлерівську виставку. Якщо, звичайно, якийсь заклад культури ризикне… Хоча, швидше буде у якійсь військовій частині чи просто на передовій. Подивимось… Ніяких прізвищ авторів робіт крім давніх бійців Плакатної сотні, сформованої ще на Майдані – Юрія Журавля, Юрія Неросліка, Георгія Ключника, що засвітилися, не вказуємо принципово з розуміння небезпеки. Триває війна, ворог страшний… Все може бути…

Всі, хто хотів, підписалися чи прикрилися абревіатурами на малюнках. Слава знайде героїв після перемоги… Ми відібрали краще, на нашу думку. Віртуальна виставка антипутінського плакату сформована! Починає власну історію.

https://musplakat.wordpress.com/

Директор Музею плакату України Віктор Тригуб розповідає про нові роботи і художників-плакатотворців.

натисни MIXADVERT