Інфузорія Абрамовича путлера

Чергова сенсація про викрутаси зеленої влади. Автором розслідування став колишній радянський розвідник, українець Юрій Швець, що мешкає в США. Він оприлюднив шокуюче відео.

Цього разу героєм став нардеп від партії “Слуга народу”, голова фракції, наближений до президента Зеленського Давид Арахамія.

Всі помітили його дивну дружбу з ворогом України, особистим гаманцем путіна, мафіозі Романом Абрамовичем.

Більше того, Арахамія залучив Абрамовича до різноманітних переговорів з РФ.

Не врахував одного, Абрамович вже давно знаходиться в зоні уваги ФБР, ЦРУ, Мі-6 та інших західних спецслужб. Відповідно, він відразу опинився під санкціями, після нападу РФ на Україну.

Миттєво було заарештовано від 6 до 12 мільярдів доларів Абрамовича, майно, що стало для олігарха щирою несподіванкою.

Він найняв дорогих юристів і спробував через європейські суди оскаржити санкції, накладені ЄС.

Саме адвокати порадили знайти віп-свідка з воюючої України, яку буквально роздирають російські орки, вбиваючи українців під співчуття та невелику допомогу Заходу. Він має поручитися за мафіозо Абрамовича і повідомити про його потужну гуманітарну підтримку Києву.

За натяками Юрія Швеця, на цю роль обрали давнього агента російських спецслужб Арахамію, якого ФСБ давно просувала у владу, зробивши наближеним до Зеленського. Ось і прийшов час спалити цю давню гебешну консерву, обмінявши на 12 млрд.

Винагорода Арахамії і юристів може сягнути 25% в разі перемоги, або кількох мільйонів доларів кешем авансом.

Ось коротке повідомлення з відкритої преси.

 

Голова української делегації на переговорах з росією Давид Арахамія написав листа на підтримку російського мільярдера Романа Абрамовича. Зараз росіян намагається в суді оскаржити введені проти нього санкції ЄС. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Times.

 

“Завдяки сприянню Абрамовича українська та російська делегації досягли домовленостей щодо організації гуманітарних коридорів, через які змогли врятувати понад 400 000 людей”, – йдеться у листі.

Як зазначив нардеп, зусилля російського мільярдера щодо обміну військовополоненими допомогли звільнити з полону кілька сотень людей. Абрамович продовжує бути глибоко залученим до процесу переговорів, а також до організації гуманітарної допомоги.

Роман Абрамович направив до ЄС документи, в яких намагається довести, що накладені на нього санкції є дискримінаційними, непропорційними і засновані на помилкових звинуваченнях його поблизу Путіна, пише британська газета Times.

За останні 20 років Роман Абрамович заплатив у Великій Британії податків на суму 1,75 млрд фунтів, повідомляє Times, посилаючись на його адвокатів. Це означає, що у Британії та ЄС російський бізнесмен заплатив більше податків, ніж у росії.

Представники Абрамовича повідомили, що лише у 2019-20 роках він заплатив у Британії понад 41 млн фунтів податків та страхових відрахувань, що робить його одним із 25 найбільших платників податків у країні.

Абрамович стверджує, що оскільки він сплачує більше податків у Британії та ЄС, ніж у росії, він не повинен розглядатися як провідний спонсор російської держави або як людина, яка підтримує політику Путіна в Україні.

Російський міліардер Абрамович продав клуб “Челсі” за 4,25 млрд фунтів.

Арахамия помогает спасти деньги Путина.

Руководство Украины с ума сошли. Гнать в шею этих предателей.

Слава Героям Украины!

За каналом Юрія Швеця варто уважно слідкувати – занадто багато ексклюзивної інформації він оприлюднює. Як підозрюють експерти, не без допомоги спецслужб США і офіційної американської влади.

Чекаємо реакції влади української.

А стосовно долі примітивної істоти з поганяйлом Інфузорія, що як мінімум є зрадником і корупціонером, все зрозуміло.

Інфузорії довго не живуть…

натисни MIXADVERT